Instagram

Slider Widget

5/Featured/slider
Blogger tarafından desteklenmektedir.

Karaköy'ün Gözdesi: Mums Cafe

by - Nisan 21, 2017

Mums Cafe Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato



Bazı mekanlar vardır, her gün önünden geçersiniz ama bir türlü girmek kısmet olmaz. Bugünün mekanı da benim için biraz öyle. İş yerimiz Karaköy'de olunca öğle araları yemek molalarında yürüyüş için Karaköy sokaklarını turluyoruz. Mums Cafe'de, Fransız Geçidi'nden her geçişimizde gözümün takıldığı "bir gün buraya gelelim olur mu" cümlesini kurduğum yer oldu.

Ancak iş yeri Karaköy'de olunca insan tatil günlerini ve iş dışında kalan vakitlerini o çevrede geçirmek istemiyor. O yüzden her önünden geçişinde gidelim diye içimden geçirsem de bir türlü gidemedik. Ta ki bayram tatilinde başarısız adaya gitme girişimimize kadar. Biz ne bilelim bayram günü herkesin adalara gitmek isteyeceğini. Baktık adalar iskelesi hınca hınç insan dolu "hadi gidip kahvaltı yapalım" dedik. Fırsat bu fırsatken soluğu Mums Cafe'de aldık.



İyi ki de gitmişiz!

Taptaze kahvaltılıkları, lezzetli reçelleri, sıcacık ekşi mayalı ekmekleri, ev yapımı ice teasi ile şahane bir kahvaltı deneyimi sundu bize.

Açık büfe kahvaltıyı sevenler için hafta sonları da uzun uzun kahvaltı yapmanızı sağlayacak açık büfe kahvaltıları da var. Açık büfe kahvaltı obeziteye davet diyorsanız iki kişilik kahvaltı tabakları yeterli oluyor. Çünkü iki kişilik kahvaltı tabağı ve bir omlet bize yetti de arttı bile.
İsminin İsveç'in lezzet kelimesi olan "mums"dan alan bu mekan bize kendini epey sevdirdi. Bundan sonra sık sık uğrayacağımız mekanlar sıralamasında üst sıralara yerleşti. Özellikle ev yapımı ice teasine ba-yıl-dım!



Yolunuz Fransız Geçidi'ne düşerse Mums Cafe'yi es geçmeyin.

Adres: Fransiz Geçidi Sok. No:1/16 Karaköy, İstanbul
Telefon: +90 212 245 98 48
Website: www.mumscafe.com

Benzer Yazılar

0 Comments