Instagram

Slider Widget

5/Featured/slider
Blogger tarafından desteklenmektedir.

İstanbul'da 1 Yıl!

by - Kasım 17, 2016



Tam 1 yıl olmuş İstanbul'a taşınalı. Herkesin bize "ne yapıyorsunuz" diye sorup durmasının üzerinden 1 yıl geçmiş. Ve biz bu 1 yıl boyunca hep iyi ki bu kararı vermişiz dedik. Sadece doğum günlerinin, evlilik yıl dönümlerinin kutlamaları olmaz. Doğru kararların da kutlanacak yıl dönümleri olur. Bizim bugün için kutlanacak bir yıl dönümümüz var son bir yıldır.

Sevdiklerimize uzak olmak dışında son derece keyfimiz yerinde İstanbul'da.

Kabul ediyoruz, İstanbul trafik, İstanbul kaos, İstanbul kalabalık, İstanbul keşmekeş. Tüm bunlara rağmen İstanbul çok güzel, İstanbul başka bir dünya, İstanbul bir deneyimler deryası, İstanbul insanın ufkunu katlayan bir şehir.

Düşünsenize sadece 1 yıla sayısız konser, sayısız tiyatro, sayısız festival, sayısız sergi sığdırdık. Sinemada, televizyonda gördüğümüz hayran olduğumuz bir sürü kişiyi canlı canlı izledik. Atladık bir vapura, nereye gittiğini umursamadan yeni yollar, yokuşlar keşfettik.

Evet, belki siz haklısınız bir gün sıkılacak bir gün arkamıza bakmadan kaçmak isteyeceğiz bu şehirden. Ancak bu risk hepimiz için yok mu? Doğduğunuz şehirde yaşadığınız için sizin oralardan bıkma, sıkılma riskiniz yok mu? Bir gün herkes sürekli yaşadığı şehirden sıkılmayacak, kaçmak istemeyecek mi sonuçta? Bu risk hepimiz için yok mu?

İşte biz o güne kadar İstanbul'un tüm sokaklarını keşfetmeyi, tüm yokuşlarını tırmanmayı planlıyoruz.

(Bu arada en çok İstanbul deneyimlerimiz soruluyor. Onlar için BURAYI kullanmaya başladık.)

Benzer Yazılar

0 Comments