Instagram

Slider Widget

5/Featured/slider
Blogger tarafından desteklenmektedir.

Karnabaharlı Pizza

by - Mart 26, 2017




Kısa bir tatil arasından sonra yeniden işte geldim buradayım. Bir haftalık kısa bir mola verdikten sonra Diyet Günlüğüm, Youtube kanalında videolarım, blogta yepyeni yazılar ve bu bir haftalık seyahatimin deneyimleri hepsi blogta olacak. Öncelikli olarak halihazırda Youtube kanalımda paylaşmış olduğum tariften kısacık bahsedip kaçacağım.

İnternette araştırmaya başladığınızda karnabaharlı pizzanın envai çeşit yapılışına denk geliyorsunuz. Hepsinin tek ortak noktası, içerisinde karnabahar olması. Kimisinde üstünde domates sosu, kimisinde üzerinde mısır, sosis vb ne ararsanız buluyorsunuz. İçerisine ne kadar malzeme eklenirse kalorisinin de o kadar katlandığını düşünüyorum. O yüzden ben kendi adıma yapabileceğim en sade versiyonunu yapmayı tercih ettim.



En basit versiyonu denemeye kalkınca malzemeler de çok basit oluyor. Karnabahar, peynir, kuru domates, yeşil zeytin, yumurta, kekik ve fesleğenden oluşuyor malzemeler. Nasıl yapıldığına gelirse, yapılışıyla ilgili detaylı bir video BURADA Youtube kanalımda sizi bekliyor.


Diğer tariflere de göz attınız mı?

Biberli Zeytinli Kolay Poşe Yumurta BURADA

Kısır Salatası BURADA

Bir Pazar Kahvaltısı BURADA

Benzer Yazılar

0 Comments