Instagram

Slider Widget

5/Featured/slider
Blogger tarafından desteklenmektedir.

Burgazada'nın Saklı Kahve Cenneti: Four Letter Word Coffee

by - Nisan 25, 2017

Four Letter World Coffee Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato

Adalar denilince akla hep Büyükada gelse de, biz Büyükada'dansa diğer adaları gezmeyi daha çok seviyoruz. Heybeliada, Kınalıada benim Büyükada'dan daha çok sevdiğim yerler oldu. Burgazada'yı genel olarak sevmesem de iki yer yüzünden sık sık gitme isteğim oluyor. Bunlardan birisi Sait Faik Müzesi, diğeri de Four Letter Word Coffee.  Bir Burgazada turunun ardından biraz dinlenip, soğuk bir şeyler mi içsek diye düşünürken tanıştık Four Letter Word Cafe'yle. Sokağın ortasına konulmuş masalar, şemsiyeler falan tam bir yazlık mekandı. Mekan güzeldi ama lezzet nasıldı? Genel olarak Burgazada bizim için hayal kırıklığı olduğu için neyi nasıl içeceğimiz konusunda tedirgindik. Neyse ki her şey umduğumuzdan daha iyi çıktı.



Tüm yazı cold brew içerek geçirmiş bir çift olarak direkt cold brew siparişi verdik. Ve son zamanlarda içtiğimiz en lezzetli cold brewle karşılaştık. Üstelik Brezilya, Etiyopya ve Kenya'dan getirdikleri kahveleri kendileri kavurup ayrıca satıyorlar da. Yani tadını çok beğendiğiniz bu kahveyi alıp evinize götürebilirsiniz de.



Yolunuz Burgazada'ya düşerse Four Letter Word uğramanız gereken yerlerin başında. Listenize mutlaka dahil edin. Çünkü ambiyansı, kahvesi ve müzikleri harika.

Burgazadası Mahallesi, 34975 Adalar/İstanbul
http://www.4lwcoffee.com/

Benzer Yazılar

0 Comments