Instagram

Slider Widget

5/Featured/slider
Blogger tarafından desteklenmektedir.

Rengarenk Bir Keşif: Sanat Evim Cafe

by - Nisan 25, 2017

Sanat Evim Cafe Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato


İstanbul'a taşınalı neredeyse iki yıl olmak üzere. Bu bir yıl içerisinde elimizden geldiğince İstanbul'u keşfetmeye çalıştık. Ancak tabi ki bir yıllık süreçte keşfettiğimiz kısmı İstanbul'un sadece yüzde onluk kısmı kadar falandır. Geri kalan yüzde doksanını keşfetme çalışmalarımız devam ederken bugün size keşfettiğimiz bir yerden bahsedeceğiz.



İstanbul'u keşfediyoruz dedik. Geçenlerde yolumuz Avcılar'a düştü. Aaa zaten Avcılar'ı hiç görmedik deyip başladık dolaşmaya. Sahilini, parkını dolaştıktan sonra bir kahve içip soluklanalım diye oturabileceğimiz bir mekan aramaya başladık. Bu sırada renkli sandalye ve masalarıyla, rengarenk dekoruyla dikkatimizi çekti Sanat Evim Cafe.



İçi de dışı kadar renkli olan bu mekan farklı mekanmış gibi hissettiriyor size. İçerisi uzun saatler çalışıp vakit geçirebileceğiniz bir kitap cafe gibi, dışarısı ise kahvenizi içip arkadaşlarınızla uzun uzun sohbet edebileceğiniz bir teras.



Menüsü kahvaltı, yemek, tatlı ve kahvelerden oluşuyor. Kahvaltı menüsünde serpme kahvaltısı bulunmasa da bayağı kalabalık bir kahvaltı tabağına sahip. Bu kahvaltı tabağına menemen, omlet ve tostlar eşlik ediyor.



Ana yemek menüsü, kahvaltı menüsüne göre daha geniş. Et ve tavuk yemekleri, makarnalar, burgerler, dürümler, makarnalar, quesadilla ve diyet yemeklerinden oluşuyor. Özellikle menüsünden diyet yemekler bulundurmasıyla kalbimizi iki kat fethettiğini söylemek gerek.



Menünün en zengin kısmı içecekler kısmı. Özellikle yöresel kahveler kısmını mutlaka denemelisiniz. Kahve anlamında ise hem çok tatlı, hem de çok çeşitli bir menüsü var. Özellikle farklı demleme şekillerinde yapıyor olmaları bir artı puan kazandırdı. Kahvenin yanında çeşitli tatlıları da var, ancak bizim size şiddetle tavsiye edeceğimiz tatlısı Magnoliası olacak.

Biz Sanat Evim'den çıktıktan sonra kısa günün karı güzel ve sürekli gideceğimiz bir yer keşfettik diye düşündük. Avcılar biraz uzak gibi gelse de yolunuz düşerse Sanat Evim Cafe'de bir kahve içmeyi ihmal etmeyin.

1. Şube Üniversite Mah. Selvi Sok. No:23 Avcılar
2. Şube Ambarlı Mah. Öğretmenler Cad. No:55/A Avcılar
Telefon: 0 212 509-20-69 / http://sanatevim.com.tr

Benzer Yazılar

0 Comments