Instagram

Slider Widget

5/Featured/slider
Blogger tarafından desteklenmektedir.

İstanbul Etkinlik Rehberi: Hangi Festivale Gitsem?

by - Eylül 13, 2017



Eylül geldi tüm festivaller bir bir şehire indi. Beni de hangisine gitsem, hangisine gitsem diye sardı bir kararsızlık. Hem zaman, hem bütçe meselesi hepsine gitmeyi engelliyor. Malum önümüzdeki günlerde iki yurtiçi, bir de yurt dışı seyahati planı olunca haliyle kara kara düşünüyorum. Tabii fırsat olsa affetmem hepsine giderim orası ayrı mesele. O yüzden bu ay merakla beklediğim tüm etkinlikleri bu yazıda bulacaksınız. Hem hepsi için ayrı ayrı tarih bakmak zorunda kalmayacağım. Hem de sizin bu ay ki programlarınıza katkım olur belki ne dersiniz?


Contemporary İstanbul (14-17 Eylül)

İstanbul Kongre Merkezi ve Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı 

Contemporary İstanbul ilk kez geçen yıl gittiğim ve bayıldığım bir organizasyon olmuştu. 12. kez düzenlenecek olan bu devasa sergi, bu yıl 14-17 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek ve yine yerel galerilerle birlikte Asya, Avrupa ve Amerika'dan sergiler yer alacak Contemporary İstanbul'da. 

Bilet: https://www.mobilet.com/event/contemporary-istanbul-cagdas-sanat-fuari-176


15. İstanbul Bienali (16 Eylül- 12 Kasım 2017)



"İyi bir komşu" nasıl olurun arayışına giren İstanbul Bienali bu yıl 16 Eylül- 12 Kasım tarihleri arasında yapılacak. Bu yıl da İstanbul Modern, Pera Müzesi, ARK Kültür, Galata Özel Rum İlköğretim Okulu, Yoğunluk Sanatçı Atölyesi ve Küçük Mustafa Paşa Hamamı'nda sergileri ve etkinlikleri takip edebilirsiniz.

İstanbul Coffee Festival (21-24 Eylül 2017)

KüçükÇiftlik Park




Geçen yıl taşınma öncesine denk geldiği için gidememiştim İstanbul Coffee Festival'e. Bu yıl hangi festivale gitsem acaba diye kararsızlık sürecimde epey zorlayan bir seçim kendisi. Yine KüçükÇiftlik Park'ta gerçekleşecek festival 21-24 Eylül tarihlerinde yapılacak. Yine kahveye doyuracak festivalin henüz 2017 programı açıklanmadı. Heyecanla bekliyorum!

Bilet: https://www.dsmticket.com/#/etkinlik/istanbul-coffee-festival


Hellmann’s Burger Fest. (30 Eylül- 1 Ekim 2017)

Zorlu Center Açık Alan




Benim gibi burger severlerin gözünü gönlünü doyuracak Hellmann’s Burger Fest. 3. yılında yine bizlerle olacak. 40'a yakın sınırsız gurme burger ve diğer etkinlikler 30 Eylül- 1 Ekim tarihleri arasında burger severleri bekliyor.


İstanbul Cocktail Festival (21-22 Ekim 2017)

UNIQ Açıkhava Sahnesi




Son zamanlarda en favori içeceğim kokteyller oldu. Hatta evde kendi çapımda minik minik kokteyl çalışmalarına bile başlamış İstanbul Cocktail Festivali'ni görünce gözlerimden kalp kalp çıktı itiraf ediyorum.


Benzer Yazılar

0 Comments