Instagram

Slider Widget

5/Featured/slider
Blogger tarafından desteklenmektedir.

Kadıköy'den Rengarenk Bir Lezzet Durağı: Zoo Food&Drink

by - Ağustos 21, 2017



Bu yaz szizde de öyle mi bilmiyorum ama sıcaklardam parmağımı dışarı çıkarasım gelmiyor. Hafta içi iş yerinde çok yorulunca hafta sonunu evde yayıla yayıla geçirmek istiyorum. Ancak son zamanlarda birçok hafta sonunu evde geçirince bu hafta sonu içimden bir şeyler "yeteeer" diye çığlık atmaya başladı. İçimdeki bu sessiz çığlığa kulaklarımı daha fazla tıkayamadım ve kendimizi Kadıköy'e attık.




Aslında Kadıköy'e giderken planımız 1UP Coffee'de kahve içmekti. Ancak oraya ulaşana kadar sıcaktan o kadar çok bunaldık ki, önce soğuk bir şeyler içelim öyle kahve içmeye gidelim dedik. Tam bu karara varmışken, uzun zamandır önünden geçtiğimiz "aaa burası çok tatlı görünüyor mutlaka gidelim" dediğimiz Zoo Food&Drink'e attık kendimizi.



Daha önce Çiçek İşleri olan mekan, şimdilerde Zoo Food&Drink. İçerisinin dekorunda hala Çiçek İşleri'nin şahane dekoru duruyor. Üzerine yeni eklemelerle son derece rengarenk ve güzel bir mekan olmuş Zoo Food&Drink.



Zoo Food&Drink sizi dekorasyonuyla büyüledikten sonra, ortada bulunan büyük masadaki tatlıları ile ikinci kez büyülüyor. Zira bizim mekana girerken tek amacımız soğuk bir limonata içmekken, masanın üzerinde bulunan tatlıları görünce dayanamadık. Hepsi birbirinden şahane görünen tatlılardan, hangisini yiyeceğimize karar verme süreci epey sancılı olsa da seçimimizden gayet memnun kaldık.



Yediğimiz, içtiğimiz şeylerden, içerisinde bulunduğumuz ambiyanstan memnun kaldığımız Zoo Food&Drink'e bundan sonra sık sık uğrayacakmışız gibi görünüyor.



Adres: Caferağa Mahallesi, Moda Caddesi, No 44, Kadıköy, İstanbul

Zoo Food Drink Music Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato

Benzer Yazılar

0 Comments